Beoordelingen van Hoki Poké Tilburg

Recente recensies van Hoki Poké Tilburg

4 sterren na 38 reviews

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en nog nooit zo snel bezorgd! Binnen 15 minuutjes

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht!! Na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld, de ingrediënten waren op!!! Ook werd er gezecht dat ik maar bij een ander bedrijf moest bestellen. Nu nog mijn geld terug te zien krijgen

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk en snel bezorgd

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed verzorgt en lekker

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm in mijn pokebowl was zeker niet vers, hij rook en smaakte niet meer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En meer dan genoeg! Bezorging was echt super snel! Kleine opbouwende kritiek... De schaaltjes kwamen wel een beetje geschud aan. Doet voor de smaak niks af, maar het oog wil ook wat.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gevraagd op een donderdag om 18:45 uur en kwam een half uur later. Het eten was heerlijk!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk gegeten!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier later als de tijd waar ik om gevraagd had, verder een hele lekkere poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

2 uur langer op het eten moeten wachten dan de bezorgtijd aan gaf. Toen we eenmaal het eten kregen, had het al te lang in een warme auto gestaan, waardoor het niet meer smaakte. We hebben helaas het eten moeten laten staan. Ik bestel hier nooit meer.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam bijna 1.5 uur te laat. De bestelling was niet compleet en de hoeveelheid sla was erg weinig. Gelukkig smaakte het wel heerlijk.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt enorm lekker. Het was jammer dat we er zo lang op moesten wachten, maar dat deed niets af aan de heerlijke PokéBowl. Helaas zat de zalm niet in mijn zelf samengestelde Bowl, maar dat wat er wel in zat was heerlijk.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de eerste bestelling die ik heb gemaakt was lekker goed en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ smaak + bezorgtijd + opties voor toppings, extra's e.d. - standaard prijs = kindermaatje - verhoudingen tussen ingrediënten (veel wakame tov de rest) - veel zout en suiker waardoor de smaak wat homogeen wordt - een bezorger op brommer met zwarte helm, zwart vizier die amper iets zegt. In de avond wekt dat argwaan.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk en snel

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling zou het 1 uur duren, bij bevestiging 2 uur, uiteindelijk 3 uur later het eten ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en snel

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht, surimi sticks roken wat sterk maar dacht ach dat kan weleens. Nou een kwartier na m’n eten ben ik doodziek geworden, dus denk dat er beter naar de houdbaarheid gekeken moet worden. Heb ook via Facebook contact opgenomen maar nog niks gehoord

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij hokipoke besteld op zaterdagavond 13 juni. Doordat de bezorger 20 adressen had, was ie ruim een uur later als aangegeven in de mail. De Poki Bowl was lauw en niet echt meer fris door de lange tijd dat het in de auto had gestaan. Toch wel een tegenvaller. Verder een goed gevulde Poke Bowl en ondanks de temp lekker.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs 10 min te vroeg, top! Was weer heerlijk!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 20 minuten later. Werd direct netjes excuus voor aangeboden door de bezorger. Dus helemaal geen probleem verder. Ik heb ontzettend lekker gegeten. Mijn partner lust geen sushi/vis, dus ik moest voor mezelf bestellen. Het is dan lastiger om aan het minimale bestelbedrag te komen. Ik heb daarom een grote poke bowl besteld. Ik had genoeg gehad aan een kleiner formaat. Het was hartstikke lekker! Royaal. Niet bijvoorbeeld maar drie kleine stukjes vis, maar je krijgt echt waar voor je geld. Ik had er toevallig twee stukjes zalm tussen zitten welke niet smaakten. Verder echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Altijd super lekker en snelle bezorging!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker’

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Ik bestel hier vaker poke bowl. Goede kwaliteit, snelle levering, mogelijk om je poke bowl precies naar jouw smaak samen te stellen.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tot 2x toe zat er onrijpe avocado bij. 2e x gebeld, mede omdat er een deel vergeten was. Kregen we als reactie dat ze inderdaad wisten dat de avocado nog niet rijp was, maar er werd geen oplossing aangeboden. Overige keren was het eten goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, like always.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond, vers en goede porties.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van super verse en smakelijke bowls. Aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op zaterdag besteld en 10 minuten eerder dan verwacht bezorgd. Large bowls zijn ook echt een maaltijd en een perfect, gezond alternatief. Gaan we vaker doen!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl! Makkelijke site om te bestellen en snelle levering. Wij bestellen binnenkort weer!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden zelf een bol samengesteld en ze waren echt super lekker! De bezorging was iets later en hij verontschuldigingde zich hiervoor. Voor ons begrijpelijk op zondag en de situatie waar we nu in zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.