Beoordelingen van Hoki Poké Tilburg

Recente recensies van Hoki Poké Tilburg

5 sterren na 78 reviews

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas lag de grote bowl door de hele tas heen.. voor de rest erg lekker

, 08-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heel erg lekker, al hadden we wel het idee dat er weinig rijst inzat.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en snel. 1 pokebowl was niet bezorgd en binnen vijf minuten nabezorgd met een glimlach. Super service!

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 van de drie bestellingen waren in orde. Bij de derde ontbrak de bestelde tonijn. Wel een behoorlijke domper voor deze persoon. Heb gelijk een mail teruggestuurd gisteren maar geen reactie op gehad.

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De chickn’ tonight is altijd overheerlijk! Bezorging was ook weer lekker snel. Bedankt!

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Ingrediënten zijn prima maar mogen wat aantrekkelijker in de bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bowls. Bezorging door omstandigheden later dan aangegeven tijdstip, zeer netjes geïnformeerd en goed opgelost door Hoki Poké. Vriendelijke bezorger!

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls en vriendelijke medewerker!

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en werd snel bezorgd!

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, volle bak met heerlijk eten, goede hoeveelheid ingrediënten, wij hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste poke bowls van Tilburg, ze waren extra saus vergeten, is netjes na geleverd. Bestelling was er binnen een uur op een zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bowls zijn allemaal lekker. Het thuisbezorgen duurt alleen erg lang.... vaak meer dan een half uur later dan de aangegeven tijd.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer in 4 dagen besteld. Eten was er binnen 20 minuten. Pokebowl was rijkelijk gevuld. Goed op de opmerkingen gelet. Kip was heerlijk!!

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Grote porties. Vult goed en smaakt zeer goed. Op afgesproken bezorgmoment krijg ik een telefoontje dat het eten wat later is omdat de bezorgscooter kapot is gegaan en de bezorger op de fiets moet komen. Zeer netjes dat ik een telefoontje krijg en geïnformeerd wordt. Niks op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd, en de bowls waren heerlijk! Helemaal top.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde bijna 2 uur voordat het eten er was.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker hier besteld en altijd tevreden. Helaas was deze keer de rijst nog warm waardoor ik een warme pokebowl had, dit was een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is zoals altijd echt zó intens lekker. Prijs is in my opinion voor een grote poke bowl wel wat aan de hoge kant. Een actie, bijvoorbeeld een large pokebowl voor 10 euro op een vaste dag zoals woensdag op vrijdag zou het bij velen erg goed doen denk ik.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowls, echt aan te raden

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BEST POKE BOWL EVAAA

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de pokebowl echt ALTIJD Super lekker. En ook toffe porties. Maar de bezorger lijkt ook wel altijd over de kop geslagen of zo. De bakjes komen helemaal door elkaar geschud aan. Jammer, want het oog wil ook wat!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden. Altijd goede service en lekker eten. Bezorgen snel en zijn vriendelijk!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er geen mogelijkheid is om er avocado bij te doen. Rijst was nog te hard.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en altijd goed!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb voor het eerst besteld bij Hoki Poké Tilburg en ik ben zeer tevreden. Niet alleen was het eten heel lekker, het was ook nog eens op tijd klaar en het personeel was super vriendelijk. Ik weet waar ik voortaan mijn poké bowls moet halen ;-)

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super vers met lekkere sausjes! Aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst voor 2 pokebowls. Eentje was prima in orde, de andere was de avocado erin enorm over rijp dus niet te eten. Na bellen gelukkig wel nieuwe bowl ontvangen met goede ingrediënten maar jammer genoeg wel apart moeten opeten.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer mooi op tijd bezorgd en heerlijke poke bowl!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beter dan verwacht!!! Het was heerlijk!! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal is de kwaliteit beter. Deze keer was helaas de rijst te hard.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker zoals altijd. Hoop wel dat jullie weer in de reeshof gaan bezorgen want ik heb niet altijd zin om naar de besterd te rijden 😉

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Goede service. Heerlijk gegeten. Zal zeker vaker bestellen.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestelde hier heel vaak maar sinds de verhuizing een bak ellende. Vaak dingen op niet levwren op aangegeven rijden terwijl er ruim vooraf besteld wordt. En de smaak is ook niet meer wat het was. Was vandaag de laatste keer

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers, goede service

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en kon het mooi op tijd ophalen.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pokebowl! Het was een goede hoeveelheid. Ook fijn dat je vooraf op internet kunt bestellen. Het staat dan klaar als je het op komt halen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt superlekker! De service was echt geweldig en heb een bakje saus extra gekregen! Wel zou het top zijn als er een mayosaus bij zou zitten die niet pittig zou zijn.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de lekkerste Poke Bowls in Tilburg. Royaal gevuld en vers. Verschillende zaken geprobeerd, maar dit is met afstand de beste. Jammer dat ze niet altijd in de reeshof kunnen bezorgen.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, en goed verzorgd. En vooral: smakelijk.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en nog nooit zo snel bezorgd! Binnen 15 minuutjes

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vriendelijk en snel bezorgd

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed verzorgt en lekker

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En meer dan genoeg! Bezorging was echt super snel! Kleine opbouwende kritiek... De schaaltjes kwamen wel een beetje geschud aan. Doet voor de smaak niks af, maar het oog wil ook wat.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging gevraagd op een donderdag om 18:45 uur en kwam een half uur later. Het eten was heerlijk!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk gegeten!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 kwartier later als de tijd waar ik om gevraagd had, verder een hele lekkere poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam bijna 1.5 uur te laat. De bestelling was niet compleet en de hoeveelheid sla was erg weinig. Gelukkig smaakte het wel heerlijk.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt enorm lekker. Het was jammer dat we er zo lang op moesten wachten, maar dat deed niets af aan de heerlijke PokéBowl. Helaas zat de zalm niet in mijn zelf samengestelde Bowl, maar dat wat er wel in zat was heerlijk.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over de eerste bestelling die ik heb gemaakt was lekker goed en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ smaak + bezorgtijd + opties voor toppings, extra's e.d. - standaard prijs = kindermaatje - verhoudingen tussen ingrediënten (veel wakame tov de rest) - veel zout en suiker waardoor de smaak wat homogeen wordt - een bezorger op brommer met zwarte helm, zwart vizier die amper iets zegt. In de avond wekt dat argwaan.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk en snel

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en snel

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs 10 min te vroeg, top! Was weer heerlijk!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 20 minuten later. Werd direct netjes excuus voor aangeboden door de bezorger. Dus helemaal geen probleem verder. Ik heb ontzettend lekker gegeten. Mijn partner lust geen sushi/vis, dus ik moest voor mezelf bestellen. Het is dan lastiger om aan het minimale bestelbedrag te komen. Ik heb daarom een grote poke bowl besteld. Ik had genoeg gehad aan een kleiner formaat. Het was hartstikke lekker! Royaal. Niet bijvoorbeeld maar drie kleine stukjes vis, maar je krijgt echt waar voor je geld. Ik had er toevallig twee stukjes zalm tussen zitten welke niet smaakten. Verder echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Altijd super lekker en snelle bezorging!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker’

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Ik bestel hier vaker poke bowl. Goede kwaliteit, snelle levering, mogelijk om je poke bowl precies naar jouw smaak samen te stellen.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, like always.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gezond, vers en goede porties.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van super verse en smakelijke bowls. Aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Op zaterdag besteld en 10 minuten eerder dan verwacht bezorgd. Large bowls zijn ook echt een maaltijd en een perfect, gezond alternatief. Gaan we vaker doen!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl! Makkelijke site om te bestellen en snelle levering. Wij bestellen binnenkort weer!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden zelf een bol samengesteld en ze waren echt super lekker! De bezorging was iets later en hij verontschuldigingde zich hiervoor. Voor ons begrijpelijk op zondag en de situatie waar we nu in zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.